$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
 
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:


Annonsere hos oss?

 

 

  Nær alle som besøker denne siden kommer hit av IT-relaterte årsaker. Annonser rettet mot denne målgruppen vil derfor tiltrekke seg en stor mengde potensielle kunder for våre annonsører. Som annonseplass tilbyr vi bannerplass under menyen til venstre eller i annonsekolonnen til høyre. I tillegg kan bannere legges inn på vårt forum. Vi anstrenger oss for ikke å ha en reklamejungel på disse sidene. Dette gjør annonsørenes bannere lett synlige og de tiltrekker oppmerksomhet.

  PC-hjelpen.com hadde i november måned 2005, ca 9 700 besøkende og over 23 000 sidevisninger totalt. Siden er fortsatt i oppstartsfasen og tiltrekker seg stadig flere besøk. Ettersom vi tiltrekker oss besøkende i alle aldre som er på utkikk etter råd og tips angående feilsøking av problemer og kjøp av ny pc, vil for eksempel alt som er relatert til IT gi ekstremt god reklame for pengene.

 

 Kontakt oss på webmaster@pc-hjelpen.com hvis dette er aktuelt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

  
 
 
 Annonser

 
© 2003 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname