$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:


Windows XP - Brukerkontoer

 

Administrator og brukerkonto problem

Situasjon:
  Maskinen min har hatt en brukerkonto hele tiden. Jeg tenkte at det hadde vært praktisk med en egen bruker til alle familiemedlemmene og opprettet dem. Satte administrator rettigheter til alle sammen og neste gang jeg startet maskinen hadde min egen bruker (den opprinnelige) forsvunnet sammen med alle innstillingene til brukerkontoen.

Løsning:
 
Ta det med ro! Den opprinnelige brukeren er fortsatt på maskinen din. Det som skjer når du oppretter en administratorbruker til (i tillegg til den innebygde administratorkontoen) er at den innebygde administratorkontoen forsvinner fra innloggings "menyen". Det du kan gjøre for å rette opp i dette igjen er å endre velkomst skjermen/menyen. Det gjør du ved å gå inn på Start->kontroll Panel->Bruker kontoer->Endre måten brukere logger av og på, logg inn som administrator.

 
  

   


 
 
 
 Annonser

© 2003 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname