$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:


Hvordan forhindre at jeg glemmer passordet mitt?
Hvordan gjenopprette XP passordet mitt?

 Artikkelen under beskriver hvordan lager en diskett som tar vare på ditt påloggingspassord i Windows XP

 Veiviseren til å opprette en diskett som kan nullstille ditt Windows XP passord lar deg finne tilbake til dine personlige innstillinger og din brukerkonto. Dette må selvsagt gjøres før du glemmer passordet.

Diskett til bruk for vanlige kontoer:

Prosedyren for å lage en diskett til bruk på ikke-domene kontoer, noe som er vanligst hvis du ikke er i firma-sammenheng, varierer ettersom om du har en administrator konto eller en begrenset konto

Administrator:
 Klikk Start --> Kontroll Panel --> Bruker kontoer
Velg kontonavn
Klikk Hindre at passord glemmes under Beslektede emner på menyen i venstre billedkant. Følg instruksjonene videre for å fullføre veiviseren.

Begrenset Bruker:
 Klikk Start --> Kontroll Panel --> Bruker kontoer
Klikk Hindre at passord glemmes under Beslektede emner på menyen i venstre billedkant. Følg instruksjonene videre for å fullføre veiviseren.

 

Diskett til bruk for domene kontoer:

Trykk CTRL+ALT+DELETE for å åpne windows sikkerhetsdialogboks. Trykk change password. Klikk Backup for å åpne veiviseren. Klikk neste og følg de videre instruksjoner ettersom de dukker på på skjermen.

 

Hvordan du bruker disketten for å logge på maskinen:

Klikk brukernavnet til den kontoen du har tatt passordbackup av. Trykk så enter eller høyre piltast.  Informasjon lignende det under dukker opp:

 Har du glemt passordet?. Du kan trykke "?" knappen for å se passordhintet du har laget, eller du kan bruke disketten som inneholder passordet. Tast inn ditt passord på ny. Forsikre deg om at du bruker store og små bokstaver riktig.

Klikk Bruk passord gjenopprettelses disk Dette starter veiviseren som etterhvert skal resette passordet ditt. Følg instruksjonene på skjermen videre så vil du få muligheten til å sette et nytt passord. Gjenopprettelsesdisketten blir automatisk oppdatert med den nye passordinformasjonen. Du trenger ikke lage noen ny diskett. Disketten kan bare brukes på den maskinen og til den kontoen du lagde disketten.

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname