$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:Hvordan slå på Internet Brannmur / Firewall i windows XP

 
 

 Windows XP har en innebygd brannmur. Som standard etter en installasjon av Windows XP er denne slått av. For å slå på denne brannmuren gjør du som følger:

 Åpne Kontroll Panel og dobbelklikk Nettverksinnstillinger. Høyreklikk den aktuelle nettverkstilkoblingen. I de fleste tilfeller er dette "Lokal nettverkstilkobling", men det kan også være andre nettverkskort, f.eks. trådløstilkobling. Etter at du har høyreklikket den internett tilkoblingen, klikker du på Egenskaper / Properties. Gå til arkfanen Avansert / Advanced og sett en hake i Brannmur for Internett tilkobling og trykk OK.

  Standardinnstillingene bør holde for den vanlige bruker, men man kan trykke på knappen Innstillinger og velge mer spesifikke innstillinger hvis man ønsker det.

 Det er viktig å merke seg at denne brannmuren beskytter mot inngående angrep. Den beskytter også mot spredning av virus over nettverk. Det som du imidlertid må være obs på, er at den ikke har noen form for beskyttelse på utgående trafikk. Dette betyr at hvis du allerede har fått installert programmer eller er infisert av virus som bruker internettforbindelsen din, har ikke Windows XP sin brannmur noen kontroll over dette. Hvis du trenger beskyttelse mot utgående trafikk, anbefaler vi at du går til innkjøp av en mer avansert brannmur.

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname