$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:Gjenopprette Windows XP til et tidligere tidspunkt
 

 
 

 Har du installert nye programmer eller hardware og maskinen din begynt å oppføre seg rart? Da kan du tilbakestille windows XP til et tidspunkt før du installerte maskinvaren eller programmene.

 

 1. Logg deg på Windows som administrator.
 2. Klikk Start, velg Alle programmer, Tilbehør og Systemverktøy, og klikk deretter Systemgjenoppretting. Systemgjenoppretting begynner.
 3. På siden Velkommen til systemgjenoppretting klikker du Gjenopprett datamaskinen til et tidligere tidspunkt (hvis det ikke allerede er valgt), og deretter klikker du Neste.
 4. På siden Velg et gjenopprettingspunkt klikker du det seneste systemkontrollpunktet på listen Velg et gjenopprettingspunkt fra denne listen, og deretter klikker du Neste. Det kan hende en systemgjenopprettingsmelding som viser konfigureringsendringene som Systemgjenoppretting vil gjøre, vises. Klikk OK.
 5. På siden Bekreft gjenopprettingspunkt klikker du Neste. Systemgjenoppretting gjenoppretter til den forrige Windows XP-konfigurasjonen og starter deretter maskinen på nytt.
 6. Logg deg på datamaskinen som administrator. Systemgjenopprettingssiden Gjenoppretting fullført vises.
 7. Klikk OK

 

  Det kan hende du ved en feiltakelse gjenoppretter Windows XP til en tidligere konfigurasjon som du ikke ønsker. Slik kan du angre på gjenopprettingen:
 1. Logg deg på Windows som administrator.
 2. Klikk Start, velg Alle programmer, Tilbehør og Systemverktøy, og klikk deretter Systemgjenoppretting. Systemgjenoppretting begynner.
 3. På siden Velkommen til systemgjenoppretting klikker du Angre den siste gjenopprettingen, og deretter klikker du Neste. Det kan hende det vises en systemgjenopprettingsmelding som viser konfigureringsendringene som Systemgjenoppretting vil gjøre. Klikk OK.
 4. På siden Bekreft angring av gjenoppretting klikker du Neste. Systemgjenoppretting gjenoppretter til den opprinnelige Windows XP-konfigurasjonen og starter deretter maskinen på nytt.
 5. Logg deg på datamaskinen som administrator. Systemgjenopprettingssiden Angre gjenoppretting vises.
 6. Klikk OK

 

 

 

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname