$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
 


Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Hvis du er fornøyd med opplysninger og service fra www.pc-hjelpen.com, kan du være med på å holde siden i live. Vi understreker at dette er helt frivillig. Ved å donere noen kroner (du velger beløpet selv) får du selvsagt noen fordeler ved henvendelser til oss. Les mer på 'Donere penger' siden i menyen. 

 


Hvordan lagre filer og mapper til CD-rom med Windows XPs innebygde brenneprogramvare
 

 
 

 Hvis datamaskinen er utstyrt med en CD-brenner, kan du lagre sikkerhetskopier av filer og mapper på en CD-R eller CD-RW. Oppskriften under forklarer deg hvordan du kan gjøre dette med Windows XPs innebygde brenneprogramvare.

 

Slik kopierer du filer og mapper til en CD-ROM:

 1. Sett inn en tom, skrivbar CD-ROM i CD-brenneren.
 2. Dobbeltklikk Min datamaskin, og klikk deretter filene eller mappene du vil kopiere til CD-ROMen. Hold nede Ctrl mens du klikker filene du vil ha med, for å velge flere enn én fil.
 3. Klikk et av følgende alternativer:
  • Kopier denne filen
  • Kopier denne mappen
  • Kopier de merkede elementene
 4. I dialogboksen Kopier elementer klikker du CD-brennerstasjonen og deretter Kopier.
 5. I Min datamaskin dobbeltklikker du CD-brennerstasjonen.

  I Windows vises et midlertidig område der filene holdes før de kopieres til CD-ROMen. Kontroller at filene og mappene du vil kopiere til CD-ROMen, vises under Filer som er klare til å legges på CDen.
 6. Under CD-brenningsoppgaver klikker du Skriv til CD.
 7. Når CD-brenningsveiviseren har startet, følger du instruksjonene i veiviseren.
 8. Når prosessen er fullført, viser veiviseren en avmerkingsboks der du kan velge å opprette en ny CD-ROM lik den du akkurat opprettet. Hvis du vil opprette flere kopier av samme CD-ROM, klikker du Ja, brenn de samme filene på en annen CD og setter inn en tom, skrivbar CD-ROM i CD-brenneren. Følg instruksjonene i veiviseren. Obs! Når du har kopiert filer eller mapper til CD-ROMen, er det lurt å vise CD-ROMen for å få bekreftet at filene er kopiert.

 

  Slik sletter du filer og mapper fra det midlertidige lagringsområdet for CD-brenneren:
 1. Dobbeltklikk Min datamaskin, og dobbeltklikk deretter CD-brennerstasjonen.

  I Windows vises et midlertidig lagringsområde der filer holdes før de kopieres til CD-ROMen. Filer eller mapper som finnes på det midlertidige lagringsområdet, vises under Filer som er klare til å legges på CDen.
 2. Under CD-brenningsoppgaver klikker du Slett midlertidige filer.

  Filene og mappene i det midlertidige lagringsområdet slettes og flyttes til papirkurven. Obs! Når du sletter innholdet på et midlertidig lagringsområde, gjør du området tilgjengelig for et nytt sett med filer og mapper som du vil kopiere til CD-ROMen. Filene slettes ikke fra sin opprinnelige plassering på datamaskinen eller fra CD-ROMen.

 

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname