$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:The disk in drive E: is not formatted. Do you want to format it now / Den eksterne disken er ikke formattert. Vil du formatere den nå
 

 
			
  Dette har etter hvert blitt et vanlig problem med eksterne disker på Windows 2000 og Windows XP. Vi kan ikke gi noe svar på hvorfor dette skjer. Mye kan tyde på at eksterne disker, som er satt opp med filsystemet fat32 som standard er mest utsatt for dette. Fat32 er mer ustabilt enn NTFS, i alle fall når diskene blir så store som de er nå om dagen. Derfor anbefales det at de eksterne diskene formateres med NTFS filsystem.

  Det finnes så vidt vi vet i dag, ingen måte å tilbakestille/endre disken tilbake til en fungerende partisjon uten å formatere den. Det som imidlertid har vist seg å fungere for mange, er å bruke er gjenopprettingsprogram (selvsagt før du formaterer disken) for å finne tilbake data som ligger på disken. Dette kan ta lang tid ettersom hvor mange filer og hvor stor disken din er.

  Under finner du et par linker til programmer som har vist seg å kunne finne tilbake til de tapte filene. Det er viktig å merke seg at du ikke vil finne noen filer hvis du ikke kjører programmene på det filsystemet som opprinnelig befant seg på disken. Det finnes helt sikkert mange andre programmer som også kan hente frem de tapte dataene.

GetDataBack
EasyRecovery

 

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname