$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:Feilmelding: Iexplore.exe has generated errors and will be closed by windows / har generert feil og vil bli lukket av windows
 

 
			
  I de fleste tilfeller kommer disse feilmeldingene av adware og spyware. I noen tilfeller skjer dette også når programmene ZoneAlarm og Quarterdeck CleanSweep er installert på maskinen. Populære fildelingstjenester og tilleggsprogrammer som Kazaa, Imesh, Babylon, BearShare Cydoor og helt sikkert en hel del flere kan også være årsak til feilene.  Hvis disse programmene som er nevnt ovenfor er installert på maskinen kan du prøve å avinstallere de (må kanskje gjøres mens maskinen er startet i sikker modus).

 Hvis du ikke har installert noen av disse programmene, må du sjekke maskinen din for adware og spyware. Det finnes mange programmer på nettet til dette formålet og mange av den er gratis. Noen av de programmene vi har prøvd og er fornøyde med er Spybot Search & Destroy, Ad-Aware SE og programmet HiJack This (som er tilgjengelig fra www.download.com), som er for litt mer avanserte brukerne som vet hva som kan slettes på en maskin uten at det får noen katastrofale følger.

 

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname