$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:Feilmelding C: windows/system32/dirote.exe og /roadstid.exe
 

 
			

  Du har kanskje fått meldingen C: windows/system32/dirote.exe og /roadstid.exe på maskinen din der det eneste valget er en OK knapp og lurer på om disse meldingene er noe å bry seg om. Det ser ut til at denne meldingen er et resultat av et vellykket forsøk på å fjerne adware/spyware fra maskinen, men at windows på en måte ikke har registrert at det er fjernet.

  Meldingen opprinner fra viruset W32/Randon-AH som er en trojansk hest. Dette viruset prøver å spre seg videre over dårlig beskyttede nettverk og gir uautorisert tilgang til maskinen via IRC kanaler. Viruset er i seg selv kraftig og vanskelig å fjerne. Følgende filer/prosesser har tilknytning til dette viruset: dirote.exe, dorod.ini, redroses.exe, van32.exe, demo.xt, dordo.sys, kltye.exe, processes.exe, niamx.exe, romto.exe, wexp.exe, dir32.exe, dorod.exe, kolder.exe, ppi.exe.

 For å fjerne restene av dette viruset må du kjøre en oppdatert antivirus motor. Spyware/adware programmet Adaware og Spybot Search & Destroy skal også finne det. Hvis dette ikke fungerer for deg har vi lagt til en manuell måte å fjerne viruset på.
 

For å fjerne denne meldingen manuelt:

Vær obs på at feil bruk av registereditoren eller sletting av feil filer kan gjøre maskinen din ubrukelig. Fortsett derfor på eget ansvar.

1) Start maskinen i MS-DOS modus
2) Finn %SystemDir%\f0r0r\ og slett den.
NB: %SystemDir% er en variabel. som standard er dette C:\Windows\System (i Windows 95/98/Me), C:\WINNT\System32 (Windows NT/2000), eller C:\Windows\System32 (Windows XP).
3) Start windows på nytt
4) Start registereditoren. Dette gjør du ced å klikke Start --> Run, skriv regedit i dialogboksen og trykk OK.
5) Finn følgende registernøkkel:
'HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run'
6) I det høyre vinduet sletter du verdien 'rn4d', hvis denne eksisterer.  
 

 Det er viktig at alle filer slettes, hvis ikke vil mest sansynlig problemet dukke opp igjen.

 

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname