$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:Maskinen oppfører seg merkelig, slår seg av og feilmeldinger dukker jevnlig opp 
 

 
			

  Hvis du opplever at maskinen din plutselig begynner og slå seg av, du får feilmeldinger i programmer (ofte Internet Explorer) og må lukke disse eller en annen startside enn den du har lagt inn i internet explorer dukker opp, har du mest sansynlig fått uønsket Adware/spyware og/eller andre typer virus på maskinen. Dette er veldig plagsomt og ofte vanskelig å fjerne. Under har vi noen tips og råd om hva du kan gjøre for å begrense dette til et minimum.

1) Installer et AntiVirus program og sørg for å holde det oppdatert. Hvis du allikevel ikke har noe AntiVirus program, kan du scanne maskinen din gratis hos Trend Micro. Dette programmet har ingen beskyttelse mot fremtidige virusplager, den tar seg bare av eventuelle virus som måtte være på maskinen din akkurat nå. Før du scanner maskinen din, kan det lønne seg å slå av Systemgjenoppretting. Dette fordi det ofte ligger virus i de backupfilene som ligger der og de kan ikke renses hvis systemgjenoppretting er på. Husk å slå den på igjen når du er ferdig med virussøket.

2) Last ned og innstaller et godt Adware/Spyware program. Oppdater de med de nyeste oppdateringene og søk gjennom maskinen din med disse Eksempler på gode programmer er SpyBot Search and Destroy, SpywareBlaster og SpywareGuard.

3) Vi har tidligere skrevet en artikkel om årsakene til maskinene begynner å oppføre seg rart. Den artikkelen anbefales å leses siden den inneholder en rekke tips og råd for hvordan man kan redusere risikoen for å bli infisert av Spyware/Adware. Trykk på linken under for å lese den.

http://www.pc-hjelpen.com/html/arkiv/1/0005.asp
 

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname