$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:Outlook Express - En fil ved navn "~" (tilde) dukker opp på skrivebordet

 
			

  Bruker du Outlook Express, og har du en fil som dukker opp på skrivebordet ditt ved navn ~ (tilde). Dette fenomenet dukket opp etter en windows update patch i April 2003. Det som i utgangspunktet skulle skje når du lager en backup av adresseboken din i Outlook Express, er at denne skulle lagres i mappen C:\Windows\Application Data\Microsoft\Address Book. Av en eller annen grunn lagres ikke denne i den samme mappen, men forkorter filnavnet og lagres som "~" og legges på skrivebordet ditt istedet for der hvor den hører hjemme.

 Dette finnes det flere måter å omgå, blandt annet å avinstallere patchen fra microsoft, flytte denne filen fra skrivevordet hver gang den dukker opp samt å slette filen. Alle disse metodene har sine ulemper. Den metoden vi anbefaler er derimot denne:

 

  • Endre oppstartsmappen slik at filen dukker opp et annet sted. Hvis du høyreklikker på Outlook Express snarveien og velger egenskaper fra menyen, vil en dialogboks dukke opp. En av valgene som dukker opp vil være: "Start I:". Endre denne til: C:\Program Files\Outlook Express\ og ~ (tilde) filen skal heretter lagres i denne mappen istedetfor på skrivebordet. Du burde også endre snarveien i Start --> Programmer menyen slik at filen ikke blir laget der også. Dette løser ingen problemer, men du får iallefall lagt filen et sted der den skaper mindre rot, og du vet hvor du har den tilfelle du får brukt for den en gang.

 

Vi får håpe Microsoft fikser dette i en fremtidig oppdatering.

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname