$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:Sikkerhetskopi av personlige mapper i Outlook
 

 
 
 

Når microsoft slapp programemt pfbackup ble det enklere å ta sikkerhetskopi av dine personlige mapper i Outlook. Med Sikkerhetskopiering av personlige mapper lages det sikkerhetskopier av PST-filene dine med jevne mellomrom. Dette gjelder for Outlook 2000 og senere versjoner, og det blir enkelt å sørge for at alle Outlook-mappene dine blir sikkerhetskopiert.

Med Sikkerhetskopiering av personlige mapper kan du velge hvilke PST-filer du vil sikkerhetskopiere, og hvor ofte du vil sikkerhetskopiere dem.

Hver PST-fil inneholder alle Outlook-mappene, inkludert Innboks, Kalender og Kontakter. Du kan ha en enkelt PST-fil (vanligvis kalt Internett-mapper eller Personlige mapper i mappelisten), men du kan også ha en ekstra PST-fil som du bruker til arkivering (Arkivmapper). Med Sikkerhetskopiering av personlige mapper kan du sikkerhetskopiere en eller flere av disse PST-filene.
 

Du finner programmet som sikkerhetskopierer dine personlige mapper her!

Her finner du en forklaring på hvordan du bruker dette verktøyet

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname