$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:Hvordan sette opp mailkonto i Outlook Express

 
 
 

 

 Under finner du en guide til hvordan du setter opp en mailkonto i Outlook Express. Di vil få spørsmål om å sette inn en del teknisk informasjon. Denne informasjonen er f.eks pop og smtp server. Du finner endel slik informasjon her!

 Hvis mailkontoen din ikke fungerer ordentlig. F.eks at du ikke får sendt eller mottatt mail, er det greit om du sjekker epostoppsettet ditt og går gjennom listen under. Du velger da å endre en eksisterende konto etter at du har klikket Verktøy og kontoer i veiviseren under. Hvis mailen fortsatt ikke fungerer er det veldig lurt å se om den tekniske informasjonen du har fra din leverandør er skrevet 100% riktig.

Veiledning:

- Start Outlook Express
- Klikk Verktøy og Kontoer
Hvis en veiviser dukker opp hopper du over neste punkt
- Klikk Legg Til og Mail i vinduet som dukket opp i forrige punkt
- Tast inn ditt navn slik du vil at andre skal se navnet ditt når du sender mail, klikk neste
- Tast inn din e-post adresse og klikk neste
- Tast inn den tekniske informasjonen du har fått fra din e-post leverandør. Hvis du ikke har denne informasjonen kan du finne endel via linken i begynnelsen av denne artikkelen. Merk deg at du må bruke din epostleverandørs smtp server hvis du har epost adresse fra annen leverandør enn de som har levert din internett linje. Klikk neste
- Tast inn ditt kontonavn og ditt mailpassord. Hvis det er krysset av for "husk passord" slipper du å taste inn ditt mailpassord hver gang du skal sjekke mail. Klikk neste og avslutt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname