$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
Forsiden Filendinger Forum
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:Hvordan få 2 samtidige sesjoner, lokal og fjernstyrt i Windows XP SP2

 
 
 

 

 Hvis du har fjernstyrt en PC der du allerede har logget på en bruker lokalt har du sikkert funnet ut at den logger av den aktive sesjonen før den logger på den fjernstyrte. Dette har ergret mange en stund, men det finnes metoder for å omgå problemet.

Du bør ikke prøve dette hvis du ikke er en erfaren bruker med de nødvendige kunnskapene. Feil bruk av registeret og andre kommandoer kan skade maskinen og gjøre den ubrukelig. Dette kan føre til at dine data kan gå tapt og at du må reinstallere Windows.

Her er fremgangsmåten:

 Beta versjon 2055 av XP pro SP2 lar deg kjøre både en lokal og en fjernstyrt sesjon samtidig. Denne funksjonen ble fjernet i den siste versjonen. Trikset er å få tak i versjon 2055 av filen termsrv.dll, den lar deg altså ha 2 samtidige sesjoner, både lokalt og fjernstyrt. Følg stegene under:

1) Start register editoren (regedit) fra Start --> Kjør
2) Finn følgende registernøkkel
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Licensing Core
3) Fra rediger menyen, velg ny DWORD-verdi
4) Skriv inn navnet "EnableConcurrentSessions", trykk enter
5) Dobbelklikk den nye verdien og sett den til 1
6) Kopier termsrv.dll inn i din system32 katalog som termsrv.2055
filen finner du her
7) Gjør følgende policyendringer:

Lokal maskinpolicy - Maskinkonfigurasjon - administrative maler - windows komponenter: la brukere koble til ved bruk av Terminal Services=enabled

Lokal maskinpolicy - Maskinkonfigurasjon - administrative maler - windows komponenter: Setter regler for fjernstyrte kontroll av Terminal Services: User Sessions=enabled+full kontroll uten brukers tillatelse

Maskinkonfig./admin. maler/windows komponenter/terminal services. sett følgende innstilling, begrens antall tilkoblinger og sett inn verdien.

Forsikre deg om at du har flere brukerkontoer MED passord og at de er medlemmer av remote users eller er administratorer). Forsikre deg også om at du har FAST USER SWITCHING aktivert og at du IKKE er i et domene.

Start maskinen på ny og gå inn i recovery console og gjør følgende:

cd /d c:\windows\system32
ren termsrv.dll termsrv.sp2
ren termsrv.2055 termsrv.dll
cd /d c:\windows\system32\dllcache
ren termsrv.dll termsrv.sp2

Start maskinen og logg inn i windows - Du skal nå være i stand til å logge på fra en annen maskin og bruke konsollet samtidig, så lenge du gjør det fra forskjellige brukerkontoer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  
 
 
 Annonser

© 2003 - 2004 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname