$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
 
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:


Donere noen kroner?

 


donere noen kroner til www.pc-hjelpen.com?


Hvorfor?
 Vi har ikke lyst til at våre sider skal være en medlemsside der man må betale en fast sum for å få tilgang til informasjonen. Vi som står bak pc-hjelpen.com legger hver dag ned mye tid og ressurser i denne siden. Serverleie, e-post kontoer og utstyr koster penger, utvikling og svar på spørsmål tar tid og ressurser i form av ca. 2-4 timer hver dag.

  PC-hjelpen er en nonprofit side drevet på hobbybasis som har satt seg som mål å hjelpe frustrerte pc-brukere. Sitter du med en følelse av at noen av tipsene  og rådene gitt på denne siden har spart deg for mye trøbbel og penger? I såfall er dette en glimrende måte å gi noe tilbake. Eventuelt overskudd vil bli gitt tilbake til dere i form av konkurranser eller rett og slett gitt til et godt formål.


Hvor mye?
 Hvis du er fornøyd med de opplysningene du har fått fra denne siden eller den service noen av oss i pc-hjelpen har gitt deg, har du muligheten til enkelt å gi noe tilbake ved å donere noen kroner. Beløpet er selvsagt valgfritt.


Hvordan?
 
Donering kan pr. 15.11.2004 kun gjøres på følgende måte:
Overføring til vår kontonr. 97101854675. Merk betalingen med navn og e-postadresse.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  

   


 
 
 
 Annonser

© 2003 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname