$10.00 per sale site map main

  Forsiden 
 Meny
 
 
 
Hjelp oss å holde denne siden i live.
 Er du fornøyd med noen av rådene og tipsene på denne siden og føler du deg spart for mye trøbbel og penger? Da er dette din sjanse til å gi noe tilbake. Besøk denne siden for å lese mer om dette.

Google
Web
www.pc-hjelpen.com  

Login for medlemmer:
Brukernavn:

Passord:


 

 

  Vi setter stor pris på alle former for tilbakemeldinger fra publikum. Dette er noe som vi mener må til for at vi skal klare å utvikle siden til beste for de som bruker den. Om det er ris eller ros. om du har ønsker for innhold på sidene, om du mener noe mangler her eller kort og godt har ett eller flere tips til hva vi kan gjøre for å tiltrekke oss flere besøkende, ønsker vi å ha din mening.

  Fyll ut skjemaet under etter beste evne. Det er viktig at alle feltene fylles inn for at vi skal kunne behandle tilbakemeldingene dine. Vi sjekker tilbakemeldingene så ofte som mulig og vi gir alltid tilbakemeldinger ved ønsker og tips. Dette krever at epost adressen som oppgis er rett.

NB! Dette skjemaet må kun brukes ved spørsmål angående innhold på www.pc-hjelpen.com.

Til dataspørsmål må forumet benyttes og det finner du ved å følge denne linken.

 

Tilbakemeldingsskjema for innhold på www.pc-hjelpen.com  


Koden ovenfor må tastes inn i feltet under med tall og STORE bokstaver. Hvis ikke vil beskjeden droppes. Denne koden er noe vi må legge til p.g.a. reklameforsøpling av databasen.

Tast inn koden ovenfor: NB! STORE BOKSTAVER.
Tilbakemelding gjelder:
Beskrivelse på tilbakemelding:
Ditt navn:
Din E-post adresse:

 


 

 

 

 


   


 
 
 
 Annonser

© 2003 PC-Hjelpen | Karlsrud production
:::
|
Web hosting by Fastname